Vrijwilligersuitje

Na een lange en ongezellige periode van COVID-lockdowns konden we er eindelijk weer op uit met onze groep vrijwilligers.

Het reisdoel van het eerste uitje in twee jaar tijd(!) was het lommerrijke Betuwse familielandgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Daar konden we onder het genot van koffie en een lekker taartje met elkaar bijkletsen en – zeker voor degenen die het RAR in de afgelopen twee jaar pas zijn komen versterken – (hernieuwd) kennismaken.

Na de koffie volgde een flinke wandeling over het landgoed. Tijdens een rondleiding door tuin en huis kwamen we van alles te weten over de interessante geschiedenis van het landgoed en de bewoners.
  
Het uitje werd besloten met een heerlijk lunch bij het op het landgoed gelegen Pannenkoekenhuis de Stapelbakker, waarna we met de bus terugkeerden naar het onze thuisbasis, het RAR!

Charlotte

Eén reactie

  1. Gerrit Overdijk

    Leuk verslag! En genoten van dit uitje, vooral het verhaal van abt Petrus was intrigerend. Daarnaast fijn veel mensen weer eens te zien en nader mee kennis te maken. Dank je voor de organisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *